Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek ütülemek

Rüyada gömlek ütülemek

Rüyada gömlek ütülemek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada gömlek ütülemek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek lüks, konfor içinde olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, tövbelerinin kabul olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Rüyada erkek gömleği ütülemek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek gömlek ütülemek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek akıllı adımlar atacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek yolunda gideceğine, bazı konularda konuşulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments