Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yatırımların heba olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek ütülemek saygın bir hayat yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, makbul olan şeylere, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülemek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek gömleği ütülemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ardından bu kişiye açılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek gömlek ütülemek dileklerin yerine geleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek elinin darlık görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments