Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek ütülemek

Rüyada beyaz gömlek ütülemek

Rüyada beyaz gömlek ütülemek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek gömlek ütülemek rahata kavuşmaya, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gömlek ütülemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek ütülemek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, istediklerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments