Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini gebe görmek

Rüyada başka birini gebe görmek

Rüyada başka birini gebe görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sorunların tamamen biteceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başka birini gebe gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada başka birini gebe görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada gebe insan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kişiye hep umut olacağına delalet eder.

Rüyada gebe haberi almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü gebe görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada gebelik testi almak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada gebe birini görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kötü yönde hareket edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments