Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği gebe görmek

Rüyada erkeği gebe görmek

Rüyada erkeği gebe görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, şeytana uyacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği gebe gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe erkek görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada erkeği gebe görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebe insan görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasını gebe görmek rahatlık içinde yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada gebe koyun görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Rüyada eşini gebe görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments