Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış gebe olduğunu görmek

Rüyada dış gebe olduğunu görmek

Rüyada dış gebe olduğunu görmek sorunlarının artacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, tövbe etmeye, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dış gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış gebelik görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Rüyada birini gebe görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bir sebeple çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe köpek görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada gebe kaldığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments