Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe bir kadın görmek

Rüyada gebe bir kadın görmek

Rüyada gebe bir kadın görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gebe bir kadın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada gebe bir kadın görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe kadınlar görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe kadın görmek yüzünün de güleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebelik testi yaptırmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada gebe kalmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet eder.

Rüyada gebelik testi yaptığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Rüyada gebe olmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments