Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kedi görmek

Rüyada gebe kedi görmek

Rüyada gebe kedi görmek tüm arzularının yerine geleceğine, şifa göreceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada gebe kedi gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Rüyada gebe kedi görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok güzel günler görüleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada gebe birini görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe inek görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini gebe görmek işlerinin kapanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada gebe kadınlar görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi gebe görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikiz gebe kalmak makamının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments