Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fare yediğini görmek

Rüyada başkasının fare yediğini görmek

Rüyada başkasının fare yediğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fare yediğini gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çocuklarının fazla olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare eti yediğini görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare yediğini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yedirmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments