Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev temizliğine gitmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada temizliğe gitmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evinde temizlik yapmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ticarete atılacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin temizlendiğini görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments