Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temizlendiğini görmek

Rüyada evin temizlendiğini görmek

Rüyada evin temizlendiğini görmek iç sıkıntısına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, canın sıkılacağına delalet eder.

Rüyada evin temizlendiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada kendi evini temiz görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Rüyada evin temizlendiğini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde temizlik yapmak kendi işinin patronu olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evinde temiz su görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evini temiz görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada evin temiz olduğunu görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments