Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizliğe gitmek

Rüyada temizliğe gitmek

Rüyada temizliğe gitmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerin düzeleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada temizliğe gitmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalettir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, terslik yaşayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev temizliğine gitmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada temizliğe gitmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada banyoda temizlenmek helal lokmalar yiyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çamurdan temizlenmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments