Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru temizlemeciye gitmek

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru temizleme görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek maddi sorunlarının artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, zamandan da kar edeceğine, halinin iyi olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments