Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde temizlik yapmak

Rüyada evinde temizlik yapmak

Rüyada evinde temizlik yapmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Rüyada evinde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada evinde temizlik yapmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin temiz olduğunu görmek bir sebeple çok üzüleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, karasızlık yaşayacağına, hane içine ay doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin temiz olduğunu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, işsizin iş bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde temiz su görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, küs arkadaşların barışacağına inanılır.

Rüyada evin içinde temiz su görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments