Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru temizlemeye gitmek

Rüyada kuru temizlemeye gitmek

Rüyada kuru temizlemeye gitmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek umutlarını kaybedeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kuru temizleme görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temizliğe gitmek rızkının ve kazancının bol olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments