Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin temizlendiğini görmek

Rüyada evinin temizlendiğini görmek

Rüyada evinin temizlendiğini görmek büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada evinin temizlendiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada evin içinde temiz su görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada evinde temizlik yapmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin temiz olduğunu görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada evin temiz olduğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments