Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temizliğine gitmek

Rüyada ev temizliğine gitmek

Rüyada ev temizliğine gitmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret eder.

Rüyada ev temizliğine gitmek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada ev temizliğine gitmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada temizliğe gitmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek beğenilen işlere imza atacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Rüyada evde temizlik görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Rüyada evi temizlik yapmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ona yardımcı olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski temiz ev görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments