Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kertenkele görmek

Rüyada pembe kertenkele görmek

Rüyada pembe kertenkele görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, gerekirse özür dileneceğine tabir olunur.

Rüyada pembe kertenkele gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada pembe kertenkele görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, nazara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalettir.

Rüyada suda kertenkele görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kertenkele görmek hatalarını düzelteceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ezmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele öldürmek evliyse çocuk sahibi olacağına, üstün başarılar alacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada mavi kertenkele görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments