Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele yemek

Rüyada kertenkele yemek

Rüyada kertenkele yemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yemek gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada kertenkele yemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi kriz yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kudret sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kertenkele görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments