Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat satın aldığını görmek

Rüyada saat satın aldığını görmek

Rüyada saat satın aldığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada saat satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Rüyada saat satın aldığını görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kol saati satın almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat satın almak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar saati satın almak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalar saat satın almak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saat satın almak tüm düzenin alt üst olacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir saat aldığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments