Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının erik yediğini görmek

Rüyada başkasının erik yediğini görmek

Rüyada başkasının erik yediğini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, zor durumların biteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının erik yediğini gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada erik yediğini görmek durgunlaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek yarasını saracağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah erik yediğini görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, üzeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada bebeğe erik yedirmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kendisini mutsuz edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments