Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe erik yedirmek

Rüyada bebeğe erik yedirmek

Rüyada bebeğe erik yedirmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rahatın kaçacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe erik yedirmek gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğe erik yedirmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, arabasını ve toprağının olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik yediğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek kredi çekileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments