Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi erik yediğini görmek

Rüyada ekşi erik yediğini görmek

Rüyada ekşi erik yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, mevlit okutacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada ekşi erik yediğini gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi erik toplamak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yükünün azalacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada erik ekşisi görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments