Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik yediğini görmek

Rüyada yeşil erik yediğini görmek

Rüyada yeşil erik yediğini görmek iyi konumlara geleceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kişinin başarılarının artacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yetki sahibi olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil erik yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yapılan planların alt üst olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, zor bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, vefalı bir insan olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada erik yediğini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe erik yedirmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments