Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik yediğini görmek

Rüyada erik yediğini görmek

Rüyada erik yediğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada erik yediğini gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin erik yediğini görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek kısa süre içinde engelleneceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, malının artacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik yediğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe erik yedirmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada erik yediğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments