Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik yediğini görmek

Rüyada siyah erik yediğini görmek

Rüyada siyah erik yediğini görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret eder.

Rüyada siyah erik yediğini gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada siyah erik yediğini görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin erik yediğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yükseleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada erik yediğini görmek zorlanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments