Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin erik yediğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, geçiminin zor hale geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments