Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı erik yediğini görmek

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek huzurunun kaçacağına, hastalıkların son bulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı erik yediğini gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bebeğe erik yedirmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, gözyaşı döküleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, geleceğin güzel olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin erik yediğini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments