Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin elinden su içmek

Rüyada ölen birinin elinden su içmek

Rüyada ölen birinin elinden su içmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada evliyanın elinden su içmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek elinden su içmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulur.

Rüyada elinden su içmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek işlerin kapanacağına, zorlanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada anne elinden su içmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden su içmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, düzeninin sarsılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, şöhret elde edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın elinden su içmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments