Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden su içmek

Rüyada elinden su içmek

Rüyada elinden su içmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, barış için adım atacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada elinden su içmek gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden su içmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine inanılır.

Rüyada annenin elinden su içmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, özel hayatında mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yeni bir yol tutulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada anne elinden su içmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elinden su içmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments