Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın elinden su içmek

Rüyada bir kızın elinden su içmek

Rüyada bir kızın elinden su içmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, ruhunun şifa bulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada bir kızın elinden su içmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada elinden su içmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek elinden su içmek hayal edilen eve kavuşulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kişinin afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinden su içmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinden su içmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden su içmek dileklerinin yerine geleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, şansın yüze güleceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments