Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek bazı konularda konuşulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, neşesini kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elini kınalı görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kazancın çoğalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ele kına yakmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments