Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde kelepçe görmek

Rüyada ellerinde kelepçe görmek

Rüyada ellerinde kelepçe görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinde kelepçe gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek neşenin yerine geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek aylık gelirinin artacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kelepçe görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek zararlarını telafi edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments