Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kelepçeli birini görmek

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iyi zamanlar geçireceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde kelepçe görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına tabir olunur.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek hayata küsecek duruma geleceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek daha iyi yerlere geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments