Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini yeşil görmek

Rüyada dilini yeşil görmek

Rüyada dilini yeşil görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dilini yeşil gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Rüyada yeşil dil görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada dilini yeşil görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin dilini görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet eder.

Rüyada dili yanmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dile piercing takmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada dili kesmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments