Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan ciğeri görmek

Rüyada insan ciğeri görmek

Rüyada insan ciğeri görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada insan ciğeri gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada insan ciğeri görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan ciğeri yemek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada birine ciğer vermek insanların alım gücünün azalacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet eder.

Rüyada et ve ciğer görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arnavut ciğeri görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ciğer kavurması yemek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yediğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer pişirmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments