Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerini elinde görmek

Rüyada ciğerini elinde görmek

Rüyada ciğerini elinde görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ciğerini elinde gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada ciğerini elinde görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ciğer pişirip yemek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulur.

Rüyada kasaptan ciğer almak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada ciğer kusmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada ciğer yemeği görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer kebabı görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ciğer kavurmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Rüyada hayvan ciğeri yemek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments