Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer kavurmak

Rüyada ciğer kavurmak

Rüyada ciğer kavurmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendini bunu başaracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Rüyada ciğer kavurmak gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada ciğer kavurmak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, huzur içinde yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantar kavurmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada un kavurmak sorunların bu sayede aşılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Rüyada yılan kavurmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada un kavurduğunu görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada fıstık kavurmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments