Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ceketini giymek

Rüyada başkasının ceketini giymek

Rüyada başkasının ceketini giymek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük bir mala sahip olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, geçim derdinin olmayacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının ceketini giymek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kot ceket giymek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın ceketi giymek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek elinde avucunda olanı yitireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri ceket giymek özel hayatının renkleneceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek daha fazla kazanç getireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada eşinin ceketini giymek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ceketini giymek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments