Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah deri ceket giymek

Rüyada siyah deri ceket giymek

Rüyada siyah deri ceket giymek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah deri ceket giymek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada siyah deri ceket giymek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah deri ceket almak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket giymek kendisiyle övüneceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Rüyada deri ceket giymek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments