Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket üstüne ceket giymek

Rüyada ceket üstüne ceket giymek

Rüyada ceket üstüne ceket giymek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek rahat bir hayata sahip olunacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya ceket giydirmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalettir.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, moral bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada süslü ceket giymek gelişiminin hız kazanacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Rüyada bol ceket giymek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments