Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk ceket giymek

Rüyada yeşil renk ceket giymek

Rüyada yeşil renk ceket giymek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek süzüleceğine, ağlayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada renkli ceket giymek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada bordo renk ceket giymek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek büyük bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada mor renk ceket giymek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, araba alınacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments