Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli ceket giymek

Rüyada yeşil renkli ceket giymek

Rüyada yeşil renkli ceket giymek kısmetinin her zaman açık olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada yeşil renk ceket giymek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek rakiplerini arkasında bırakacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada renkli ceket giymek borçlarının artacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kazancının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments