Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot ceket giymek

Rüyada kot ceket giymek

Rüyada kot ceket giymek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot ceket giymek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada kot ceket giymek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket giymek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kot takım giymek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kot etek giymek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kot gömlek giymek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot tulum giymek rahat bir hayata başlayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments