Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ceketi giymek

Rüyada kadın ceketi giymek

Rüyada kadın ceketi giymek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, işin düzeltileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın ceketi giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada kadın ceketi giymek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada kadın ceketi görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket giymek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada mor renk ceket giymek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ceket giymek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ceketini giymek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye ceket giydirmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments