Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zorlukların yaşanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada burnunu kanadığını görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, her zaman hak ettiğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işarettir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments