Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının botunu giymek

Rüyada başkasının botunu giymek

Rüyada başkasının botunu giymek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının botunu giymek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada yeşil bot giymek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulmaktadır.

Rüyada bot ayakkabı giymek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri bot giymek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek aralarından su sızmayacağına, saygınlığa, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bot giymek kazancının ve rızkının düşeceğine, kendisini çok yıpratacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi bot giymek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalettir.

Rüyada eski bot giymek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yırtık bot giymek sevdiğini söyleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments