Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin altına bot giymek

Rüyada gelinliğin altına bot giymek

Rüyada gelinliğin altına bot giymek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, gelişim içine gireceğine işaret eder.

Rüyada ayağına bot giymek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi bot giymek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ayağa bot giymek esenlik bulup, hafifleyeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yırtık bot giymek geçim derdine gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada başkasının botunu giymek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments