Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi bot giymek

Rüyada kahverengi bot giymek

Rüyada kahverengi bot giymek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi bot giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada kahverengi bot giymek üzüleceğine ve yıkılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada kahverengi bot görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bot giymek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah bot giymek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada çizme bot giymek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bot giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments