Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bot giymek

Rüyada eski bot giymek

Rüyada eski bot giymek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bot giymek gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada eski bot giymek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Rüyada eski bot görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ilim irfan sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek her şeyin gönlünce olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık bot giymek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bot giymek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının botunu giymek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulur.

Rüyada kahverengi bot giymek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments